Интервју на Националната координаторка за борба против трговија со луѓе и државна секретарка Несторовска за МТВ

Идентификување, заштита и помош на жртвите на трговија со луѓе. Одговори на овие прашања дава државната секретарка во МВР Магдалена Несторовска во интервју за МТВ…