Донација од ОБСЕ во техничка опрема за Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал

Прв состанок на Управниот одбор за Проектот на Советот на Европа ”Превенција и борба против трговија со луѓе во Сeверна Македонија”

Средба на координаторите за борба против трговија со луѓе на Северна Македонија и Грција

Во периодот од 26-ти до 28-ми јуни делегација предводена од м-р Магдалена Несторовска одржа работни состаноци со делегација на Република Бугарија предводена од проф. Николај Проданов

Националните координатори за борба против трговија со луѓе во Југоисточна Европа

Зајакнување на регионалниот дијалог и соработка за миграција,Како МАРРИ може подобро да го поддржи менаџирањето со миграции

Продлабочена соработката меѓу националните единици за борба против трговија со луѓе и илегална миграција на Република Србија и Република Сверена Македонија

Изготвување на унифицирани стандардни оперативни процедури за странски жртви (Македонија/Црна Гора/Косово/Албанија)

Учество на Национална координаторка на Регионална конференција во Атина

5-та Глобална конференција на Интерпол за трговија со луѓе и илегална миграција во Доха

Конференција на Националните координатори

Европски ден за борба против трговија со луѓе

Државниот секретар на МВР и национален координатор на НКТЛ со свое обраќање на Обука за…

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

Најнови статии


Дали ви се допаѓа новата веб-страна? © Kama